SAMENHANGENDE OBJECTENREGISTRATIE (SOR)

Specialist in GEO voor overheden

OP WEG NAAR DE SAMENHANGENDE OBJECTENREGISTRATIE (SOR)

De komst van de SOR is een kans en vormt tegelijkertijd ook een uitdaging. Voor gemeenten en belastingsamenwerkingen biedt de SOR nieuwe mogelijkheden voor verdere verticale samenwerking.

Zet samen met ANG de eerste stappen
Het doel van de SOR is om meer samenhang aan te brengen tussen de verschillende objecttypen en de eigenschappen die daarover worden bijgehouden. Het is daarom nu de tijd om je voor te bereiden op de samensmelting van de BAG, BGT en de WOZ. In een wereld met verschillende verantwoordelijkheden en belangen helpt ANG als externe specialist om (strategische) keuzes te maken. Laten we samen de weg naar de SOR inslaan! 

Team GEO-informatie ondersteunt bij de realisatie
Eén ding staat vast; de SOR wordt een belangrijke schakel in de basisregistraties. Voor het vastleggen van objectenkenmerken zijn verschillende detailniveaus nu al belangrijk. En laten we eerlijk zijn; er kan nu al veel gebeuren om de weg naar de SOR te plaveien. Ons team GEO-informatie staat klaar om deze initiatieven te ondersteunen, want bij ANG gaan advies en realisatie hand in hand.

Meer weten?
Lees hier verder over de ondersteuning die wij kunnen bieden. 

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN GEO?

Neem contact op met Martijn Pellegrom, Teamcoördinator GEO bij ANG.

m.pellegrom@ang.nl   06 471 117 40 

Recente artikelen

Werken bij ANG: Martijn Pellegrom
Aan het woord

Werken bij ANG: Martijn Pellegrom

In november startte Martijn Pellegrom als Teamcoördinator GEO-informatie bij ANG. Hiervoor deed hij in de rol van GEO-informatiespecialist en -adviseur 13 jaar ervaring op in

lees meer »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?