Klanten

Een greep uit onze klanten:

Klant aan het woord: Gemeente Opmeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


vlnr: Marcel Kluin (ANG), Cindy Overman, Peter Visser, Sandra Laverman

Interview met:
Cindy Overman (Administratief medewerker)
Peter Visser (1e medewerker belastingen/WOZ)
Sandra Laverman (medewerker belastingen/WOZ)

Waarom heeft gemeente Opmeer de uitvoering van het applicatiebeheer voor CiVision Innen en het verwerken van de kwijtscheldingsuitspraken aan ANG uitbesteed?

De afdeling belastingen van de gemeente Opmeer werd verrijkt met de taak van Kwijtschelding. Aangezien er binnen de afdeling onvoldoende tijd beschikbaar was voor de uitvoering is besloten om deze werkzaamheden bij ANG onder te brengen. Voor het applicatiebeheer CiVision Innen is er destijds afgesproken dat gemeente Opmeer kan schakelen met ANG als er hulpvragen zijn en/of specifieke problemen ontstaan.

Waarom is voor ANG gekozen?

ANG bood al sinds enige tijd ondersteuning in de vorm van inhuur. Op het moment dat deze werkzaamheden uitbesteed moesten worden, zijn er diverse offertes opgevraagd. De aangeboden offertes ontweken elkaar nauwelijks. Omdat de gemeente uit het verleden een hele goede indruk had van de geleverde prestaties door ANG was de keus snel gemaakt.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met ANG?

Zeer positief. Er wordt oplossingsgericht gewerkt. En met name de korte lijnen, en de plezierige omgang met de mensen van ANG maakt dat ze een samenwerkingspartner voor de lange termijn zijn. Daarnaast zijn ze laagdrempelig en goed en snel bereikbaar.

Zouden jullie deze uitbesteding aan andere gemeenten aanbevelen?

Absoluut. De wijze waarop door ANG ondersteunend wordt meegedacht en meegewerkt is prijzenswaardig. Bij grote en bij kleine problemen die de gemeente ervaart, wordt vanuit ANG gedacht in oplossingen.

Klant aan het woord: Leidschendam-Voorburg
Klant aan het woord: Leiderdorp
Klant aan het woord: Reusel de Mierden

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl