OVER ONS

WIE WE ZIJN

ANG ADVISEERT EN REALISEERT

ADVIES EN REALISATIE, DAT MAAKT ONS UNIEK

Al sinds 2007 is ANG actief op het gebied van belastingen, basisregistraties, vastgoed en informatiemanagement. Samen met onze relaties lukt het ons keer op keer om voor elk probleem de beste oplossing te vinden. Vaak een unieke oplossing. Soms blijft het bij een waardevol advies, waar nodig leveren we ‘extra handjes’. Onze allergie? Dikke rapporten die meteen in een la verdwijnen.

Op 1 maart 2007 richtten zeven voormalige collega’s de Adviesgroep Nederlandse Gemeenten (ANG) op. Het allereerste kantoor stond in IJsselstein, maar dat werd al snel te klein. De stap naar bedrijventerrein IJsselveld in Montfoort werd dan ook snel gemaakt. Inmiddels zijn vijf oprichters nog steeds als partner actief bij ANG; Arnold Jan van Griethuijsen, Ed van den Boom, John van Beek, Leon Sangers en Theo van Vliet.

Overheden ondersteunen met unieke oplossingen, dat is ons uitgangspunt. Zodat zij de beste publieke dienstverlening kunnen bieden in het brede werkveld van basisregistraties, belastingen en juridische procedures tot aan werkprocessen en organisatieadvies. 

We doen dit inmiddels met ruim zeventig medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoorpand op Tasveld 1C in Montfoort. Korte lijnen, een open communicatie en een informele cultuur kenmerken ANG. Samen werken én samenwerken staat bij ons centraal. Met elkaar, met onze relaties en met onze deskundige partners. 

Dit alles komt ook terug in ons logo. De driehoek verwijst naar de A van Adviesbureau en staat daarnaast voor de top die wij nastreven als toonaangevend adviesbureau. De diagonale lijnen geven de gelaagdheid in onze oplossingen, onze werkwijze en onze diensten weer.   

Wil je op de hoogte blijven
van al het ANG nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?