ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Specialist in RPA voor overheden

WAT KAN ROBOTISERING VOOR ORGANISATIES BETEKENEN?

Op (belasting)afdelingen bij overheden vinden veel handmatige, terugkerende administratieve werkzaamheden plaats. Door de inzet van (software) robots kunnen we deze menselijke beeldschermhandelingen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan gemeentebelastingen waar we robots inzetten om WOZ-objecten te registreren, koppelingen met het kadaster maken, perceelregistraties uitvoeren of BAG/WOZ-koppelingen verwerken. Groot voordeel is dat een aanpassing van bestaande ICT-systemen niet nodig is. Het resultaat? Een hogere kwaliteit van de werkprocessen, lagere kosten en kortere doorlooptijden. Én meer tijd voor medewerkers om zich op de inhoud te richten. 

Sinds begin 2020 is ANG samen met partner Agium actief op het gebied van RPA. Op deze manier combineren we onze kennis en expertise van overheden met de jarenlange ervaring die Agium heeft in het robotiseren van administratieve processen. Inmiddels hebben we meerdere succesvolle RPA-oplossingen gebouwd en ingezet bij o.a. de BSOB (bezwaarafhandeling), gemeente Amsterdam (opvoeren nieuwbouw) en Waternet (afronden kwijtscheldingsverzoeken).   

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN RPA?

Neem contact op met John van Beek, Commercieel Directeur bij ANG.

 j.vanbeek@ang.nl   06 471 117 30 

Recente artikelen

Joost Kuiper
Aan het woord

Werken bij ANG: Joost Kuiper

Bij ANG werken mensen met hele diverse achtergronden. Zo hebben we een voormalig voetballer, kapper, laborant en paratrooper in ons team. Het maakt dat we

lees meer »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?