ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Specialist in RPA voor overheden

WAT KAN ROBOTISERING VOOR ORGANISATIES BETEKENEN?

Op (belasting)afdelingen bij overheden vinden veel handmatige, terugkerende administratieve werkzaamheden plaats. Door de inzet van (software) robots kunnen we deze menselijke beeldschermhandelingen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan gemeentebelastingen waar we robots inzetten om WOZ-objecten te registreren, koppelingen met het kadaster maken, perceelregistraties uitvoeren of BAG/WOZ-koppelingen verwerken. Groot voordeel is dat een aanpassing van bestaande ICT-systemen niet nodig is. Het resultaat? Een hogere kwaliteit van de werkprocessen, lagere kosten en kortere doorlooptijden. Én meer tijd voor medewerkers om zich op de inhoud te richten. 

Sinds begin 2020 is ANG samen met partner Agium actief op het gebied van RPA. Op deze manier combineren we onze kennis en expertise van overheden met de jarenlange ervaring die Agium heeft in het robotiseren van administratieve processen. Inmiddels hebben we meerdere succesvolle RPA-oplossingen gebouwd en ingezet bij o.a. de BSOB (bezwaarafhandeling), gemeente Amsterdam (opvoeren nieuwbouw) en Waternet (afronden kwijtscheldingsverzoeken).

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle RPA-oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelden en implementeerden.  

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN RPA?

Neem contact op met Abel Provily, Adviseur bij ANG.
 a.provily@ang.nl   06 447 506 63 

Recente artikelen

RPA
RPA

RPA bij de BSOB

ANG biedt samen met partner Agium oplossingen aan voor overheden op het gebied van Robotic Process Automation (RPA). We combineren hierbij onze kennis van processen

lees meer »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?