Juridisch advies voor overheidsinstanties

Juridisch advies voor gemeenten, waterschappen en provincies

OP ZOEK NAAR JURIDISCH ADVIES?

Ons Juridisch AdviesTeam (JAT) verricht uiteenlopende juridische werkzaamheden binnen het speelveld van belastingen, data en gegevensbeheer. Denk hierbij aan adviesonderzoeken op het gebied van (lokale) belastingen, het beoordelen van verordeningen, het opstellen van verweerschriften en het schrijven van uitspraken op complexe bezwaren. Ook ondersteuning bij bezwaar en beroep, zelfs tot aan vertegenwoordiging bij rechterlijke instanties, behoort tot de mogelijkheden. Kostendekkendheidsonderzoeken voor de leges of andere rechten en heffingen? ANG biedt de helpende hand!  

Onze juristen vormen een mooie mix qua kennis, ervaring en leeftijd. Bouwen aan duurzame partnerships met onze relaties vinden wij belangrijk. Zo laten we bijvoorbeeld niet voor elk contact de teller lopen. En zoeken we samen naar creatieve oplossingen, uiteraard binnen de juridische kaders. Praktische en eerlijke juridische adviezen in begrijpelijke taal. Dat is waar we voor staan. 

JURIDISCH ADVIES NODIG?

Neem contact op met Martijn Heijboer, Manager Juridisch Advies Team bij ANG.

   m.heijboer@ang.nl     06 474 839 52

Recente artikelen

Juridisch Advies
Juridische dienstverlening

Nee, dat mag niet van de AVG!

Vandaag, donderdag 25 mei 2023, is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) alweer vijf jaar van kracht. De privacywetgeving leeft onder zowel burgers als binnen overheidsinstanties.

LEES MEER »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?