ANG TRANSITIE ONDERSTEUNING

Voor een succesvolle overgang van de belastingtaak

ANG ONTZORGT TIJDENS TRANSITIES

Al sinds onze oprichting in 2007 adviseren we overheden over samenwerkingen op belastinggebied. Maar dat niet alleen, we realiseren ze ook. Als enige adviesbureau biedt ANG voor de transitie van belastingtaken een fullservice dienstverlening. Dit betekent dat wij vanaf haalbaarheidsonderzoek tot en met de implementatie verantwoordelijk zijn. Wordt er politiek of bestuurlijk een keuze gemaakt om de uitvoeringstaak bij een partner onder te brengen? ANG zorgt voor een goede overbrugging van de transitieperiode tussen keuze en realisatie. Hiervoor zetten wij een transitieteam in dat aangestuurd wordt door een transitiecoach. Deze coach is ook het aanspreekpunt voor de klant.

Het transitieteam zorgt er samen met de belastingmedewerkers ter plaatse voor dat het hele belastingproces vlekkeloos verloopt. Denk hierbij aan de processen WOZ, heffen en invordering. Ook zorgen we dat de basis op orde komt. Dit doen we door ‘Schoon-door-de-poort’-trajecten, inclusief het afstemmen van de diverse samenhangende basisregistraties. We verzorgen de operationele overgang van de belastingtaak, zodat organisaties en hun belastingbetalers verzekerd zijn van een volledige, actuele en juiste belastingaanslag en de daarbij horende belastingopbrengsten. 

Iedere transitie kent een strategiefase, een planfase en een implementatiefase. ANG biedt ondersteuning tijdens alle fases, maar het is ook mogelijk om per fase in te stappen.    

MEER WETEN OVER ANG TRANSITIE ONDERSTEUNING?

Neem contact op met Jasper Klocker, adviseur bij ANG.

j.klocker@ang.nl   06 333 596 16 

Recente artikelen

Zeynep Uslu
Aan het woord

Werken bij ANG: Zeynep Uslu

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging die aansloot bij haar studie juridisch administratief medewerker solliciteerde Zeynep Uslu in april bij ANG. Dit bleek een

lees meer »
Joost Kuiper
Aan het woord

Werken bij ANG: Joost Kuiper

Bij ANG werken mensen met hele diverse achtergronden. Zo hebben we een voormalig voetballer, kapper, laborant en paratrooper in ons team. Het maakt dat we

lees meer »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?