ANG AANGIFTEPORTAAL

Voor een snelle en veilige digitale aangifte van toeristenbelasting

DIGITALISEER DE AANGIFTE VAN TOERISTENBELASTING VANDAAG NOG!

Het ANG Aangifteportaal is een klantvriendelijk systeem voor aangifte van belastingsoorten als toeristenbelasting, forensenbelasting en reclamebelasting. Belastingplichtigen kunnen hiermee snel en veilig online aangifte doen. Tegelijkertijd zorgt het voor een efficiënter en effectiever werkproces. Dus geen arbeidsintensieve, trage en foutgevoelige papierwinkel meer, maar een online portal in eigen huisstijl voor een gestroomlijnd proces. 

Het Aangifteportaal is ontwikkeld op basis van onze jarenlange praktijkervaring en expertise en is volledig webbased. Er hoeft lokaal dus niets geïnstalleerd of onderhouden te worden. Om de veiligheid van het systeem te kunnen garanderen beschikt het Aangifteportaal over het hoogste beveiligingscertificaat (EV: Extended Validation), te weten een “RSA Extented Validation Secure” CA Server certificaat van Sectigo. 

INTERESSE IN EEN DEMO VAN HET ANG AANGIFTEPORTAAL?

Neem contact op met Joost Bezem, Relatiebeheerder bij ANG.

j.bezem@ang.nl   06 471 117 48 

Recente artikelen

ANG Aangifteportaal
Aangifteportaal

ANG Aangifteportaal: van papier naar digitaal

Toeristenbelasting, Rioolheffing grootverbruik, Precariobelasting; zomaar wat voorbeelden van belastingsoorten waarvan het aangifteproces bij veel organisaties nog volledig via papieren versies en fysieke post verloopt. Tijdrovend,

lees meer »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?