Werken bij ANG: Kayleigh Verberne

Als klein meisje wilde Kayleigh Verberne altijd strafrechtadvocaat worden. Ze vond het dan ook geweldig dat ze voor haar mbo-studie Juridisch Medewerker stage mocht lopen op de strafgriffie bij de Rechtbank Midden Nederland. Nadat ze een paar zittingen had bijgewoond, kwam ze er alleen al snel achter dat strafrechtadvocaat toch niet echt haar ding was. Het juridisch werkveld gelukkig wel, want inmiddels is Kayleigh lid van het Juridisch Advies Team bij ANG.

Kleine omweg naar fiscaal juridisch medewerker

Nadat Kayleigh Verberne haar mbo-diploma juridisch medewerker bij het ROC Midden Nederland haalde, startte ze met de studie hbo-Rechten. “Helaas heb ik die studie niet afgemaakt en ben ik gaan werken in de horeca. Hoewel ik het werken in de horeca altijd erg leuk heb gevonden, was het niet wat ik voor ogen had voor mij toekomst. Ik ben daarom op zoek gegaan naar leuke baan die meer aansloot bij mijn studie. In 2019 kwam ANG op mijn pad en na een heel erg leuk sollicitatiegesprek ben ik daar begonnen op de afdeling Realisatie, toen nog Dataservice”, aldus Kayleigh. Ze werkte ruim 2,5 jaar op deze afdeling waar ze erg veel kennis en ervaring opdeed. “Bij Realisatie heb ik op veel verschillende projecten mogen werken. Dat is één van de dingen die ik het leukste vind aan werken bij ANG: de afwisseling. Uiteindelijk vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Wat erg fijn is aan ANG is dat ze altijd met je meedenken en kijken of er mooie nieuwe uitdagingen of doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf. De opties hierin zijn dan ook eindeloos”.

Juridisch Advies Team

Eind vorig jaar stapte Kayleigh over naar het Juridisch Advies Team (JAT) van ANG. “Ik heb het hier erg naar mijn zin en leer elke dag steeds meer. Ik vind het leuk om continue te worden uitgedaagd in mijn werkzaamheden en deze uitdaging heb ik bij het JAT zeker gevonden. Toen ik begon bij ANG had ik nooit verwacht zo snel hier te komen. Ik ben zelfs samen met ANG aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn studie hbo-rechten weer op te pakken. Ik ben ondertussen al ruim 3,5 jaar met heel veel plezier werkzaam voor dit leuke bedrijf en hoop dat ik me nog vele jaren mag blijven ontwikkelen bij ANG!”

Zeynep Uslu

Werken bij ANG: Zeynep Uslu

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging die aansloot bij haar studie juridisch administratief medewerker solliciteerde Zeynep Uslu in april bij ANG. Dit bleek een

Lees meer »
Juridisch Advies

Nee, dat mag niet van de AVG!

Vandaag, donderdag 25 mei 2023, is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) alweer vijf jaar van kracht. De privacywetgeving leeft onder zowel burgers als binnen overheidsinstanties.

Lees meer »

Wat zoek je?