Werken bij ANG: Geziena Heijkoop-Bulder

Geziena Heijkoop-Bulder werkt al sinds 2014 bij ANG waar zij destijds startte met het afhandelen van bezwaarschriften. Inmiddels is Geziena projectleider bij verschillende projecten binnen ANG die voornamelijk thuis of op het kantoor in Montfoort plaatsvinden.

Groei

Binnen ANG is er volop aandacht voor de groei van medewerkers en het delen van kennis onderling. Nadat Geziena verschillende bezwarenprojecten had gedaan met betrekking tot WOZ- en heffingsbezwaren, werd zij ingezet bij projecten op het gebied van gegevensverwerking. Zo groeide ze uit tot een allround medewerker belastingen en gegevensbeheer, met niet alleen kennis van bezwaarschriften, maar ook op het gebied van onder andere de BRK verwerking, StUF-WOZ verwerking en BAG-WOZ koppeling. Ook het maken van verschillende werkinstructies en het opleiden van collega’s behoort tot haar takenpakket.

Projectleiding

De kans om teamcoördinator te worden, pakte Geziena met beide handen aan. “Ik heb altijd de ambitie gehad om een team te mogen leiden, om het beste in mensen naar boven te halen en ze te motiveren. Maar ook om het werk zo goed en zo snel mogelijk te verzetten voor de klant”. Daarbij vindt zij het belangrijk om zelf kennis van de werkzaamheden te hebben. “Doordat ik al aan zo veel verschillende projecten heb meegewerkt, kan ik collega’s meenemen in de werkzaamheden, de kwaliteit in het oog houden en het overzicht bewaren. Ik probeer ook altijd om zo veel mogelijk mee te werken in de projecten. Ik vind het namelijk belangrijk om te weten wat de werkzaamheden inhouden en door zelf mee te werken ervaar ik ook echt hoe het gaat.” Verder vindt Geziena het ook leuk om mee te denken of bepaalde werkzaamheden beter of sneller kunnen. “Als ik iets te omslachtig vind gaan, probeer ik altijd om een manier te vinden waarop het sneller, makkelijker of beter kan.”

Oplossingsgericht

Dit is ook bij de planning van medewerkers en projecten belangrijk om in het oog te houden. “We proberen altijd in oplossingen te denken. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld voor Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) bezig met de afhandeling van WOZ-bezwaren op afstand, waarbij ik het aanspreekpunt vanuit ANG ben. Omdat er een conversie naar een andere belastingapplicatie gaat plaatsvinden, kreeg ik de opdracht om de capaciteit zo snel en zo veel mogelijk uit te breiden. Nu zijn de meeste medewerkers op zo’n korte termijn niet beschikbaar, dus dan is dit een uitdagende puzzel om op te lossen binnen ANG. Met de oorspronkelijke deadline van 1 oktober in zicht, lijkt het erop dat we het toch gaan klaarspelen en aan de vraag van de klant kunnen voldoen. De fijne samenwerking met de BWB en het vertrouwen onderling zorgt ervoor dat we samen tot grotere hoogtes komen!”

Dat de BWB deze ervaring ook deelt, blijkt wel uit de reactie van Lennar van Hemert, Teammanager bij de BWB. “Wij ervaren Geziena als een heel fijne partner om mee te werken. Soms voelt het gewoon alsof ze bij ons werkt. Ze is to the point en eerlijk, meedenkend en komt altijd haar afspraken na. Nou ja, dan ben je een fijne partner om mee samen te werken!”

Wat zoek je?