ANG realiseert voor GBLT 900.000 perceelkoppelingen voor de BRK

Voor het vierde achtereenvolgende jaar ondersteunt ANG belastingsamenwerking GBLT uit Zwolle. In het kader van de BRK-verwerking voltooiden de medewerkers van ANG Realisatie afgelopen periode maar liefst 900.000 perceel-objectkoppelingen voor 35 gemeentes in vijf waterschappen.

ANG Realisatie

Ingegeven door de pandemie die het werken op afstand versneld mogelijk maakte, werd deze opdracht volledig door een projectteam van ANG Realisatie ingevuld vanuit ons kantoor in Montfoort. De uitvraag werd omgezet in een project met een duidelijke taakstelling en resultaatverplichting. Hierbij werden vooraf met de opdrachtgever heldere afspraken gemaakt over aantallen, kwaliteit én deadline(s). Op basis van de kohierplanning van de contactpersonen binnen GBLT haalde het projectteam alles uit de kast om de opdracht binnen de gestelde tijd af te ronden. Vorige week knalden de kurken om te vieren dat ook de laatste uitvallijsten op tijd verwerkt waren!

StUF-WOZ verwerking

Inmiddels staat de volgende uitdaging klaar. GBLT startte vorig jaar namelijk met het WOZ-berichtenverkeer. De nieuwe applicatie Key2WOZ Afnemers (Key2W) is gevuld met alle actuele en historische WOZ-gegevens van de gemeenten waar GBLT inkoopt en alle WOZ-mutaties zullen in relatie hiermee worden toegevoegd. De database van Key2W is daarmee een kopie van de basisadministratie van de Landelijke Voorziening WOZ. Daarin verandert veel in het werkproces, maar de basis van de werkzaamheden, het matchen van gegevens, blijft hetzelfde. ANG pakt dit de komende tijd op in de realisatievorm. Waar mogelijk zal gebruik gemaakt worden van Robotic Process Automation (RPA). Repeterende menselijke schermhandelingen kunnen hiermee worden geautomatiseerd zonder dat de klant softwareaanpassingen hoeft te doen. Het projectteam van ANG Realisatie kijkt er naar uit om de tanden in deze nieuwe opdracht te zetten. Helemaal na de mooie woorden van Jan Willem Hanekamp, coördinator heffen van GBLT: “Als GBLT zijn we erg tevreden over de samenwerking met ANG. ANG beschikt over vakbekwame collega’s en kan flexibel opereren.”

Meer weten?

Neem contact op met manager Realisatie, Bart Keur (06 47111751) voor meer informatie over onze toekomstbestendige systematiek van realiseren.

Zeynep Uslu

Werken bij ANG: Zeynep Uslu

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging die aansloot bij haar studie juridisch administratief medewerker solliciteerde Zeynep Uslu in april bij ANG. Dit bleek een

Lees meer »

Wat zoek je?