SLIM MET BASISREGISTRATIES

Specialist in GEO voor overheden

Inzicht in data uit basisregistraties

Kwalitatief goede (geo) basisregistraties zijn onmisbaar als we belangrijke maatschappelijke opgaven data-gedreven willen benaderen. Denk bijvoorbeeld aan de woningbouwopgave, ondermijning, mobiliteit, armoede of de energietransitie. Het slim toepassen van data uit basisregistraties helpt om noodzakelijke inzichten te bieden. Op basis van onze kennis van o.a. de BGT, BAG, BRK en BRO ontwikkelen we praktische toepassingen zoals bijvoorbeeld de woningbouwmonitor die inzicht geeft in de onderbenutting van woonruimte en leegstand. Zo bouwen we samen met onze klanten aan informatieproducten die helpen om beleid te bepalen, de uitvoering hiervan te kunnen sturen en zo gestelde doelen te behalen.

Team GEO-informatie adviseert en realiseert
Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen om basisregistraties op orde te krijgen of geïnteresseerd om samen met ons op te trekken in het bouwen van informatieproducten? Ons team GEO-informatie onder leiding van Martijn Pellegrom staat klaar om deze initiatieven te ontwikkelen en te ondersteunen, want bij ANG gaan advies en realisatie hand in hand!

 

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN GEO?

Neem contact op met Martijn Pellegrom, Teamcoördinator GEO bij ANG.

m.pellegrom@ang.nl   06 471 117 40 

Recente artikelen

Werken bij ANG: Martijn Pellegrom
Aan het woord

Werken bij ANG: Martijn Pellegrom

In november startte Martijn Pellegrom als Teamcoördinator GEO-informatie bij ANG. Hiervoor deed hij in de rol van GEO-informatiespecialist en -adviseur 13 jaar ervaring op in

lees meer »

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?