Werken bij ANG: Mathilde Kok

In oktober 2021 startte Mathilde Kok als sr HR Business Partner bij ANG. Hiervoor werkte zij 8 jaar voor AS Watson als HR Business Partner. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het HR beleid binnen afdelingen als Inkoop H&B, Inkoop GM, Marketing en eCommerce. Daarvoor was zij werkzaam bij verschillende organisaties als Ahrend en Aspa in diverse HR functies van HR Adviseur tot HR Manager. Daarnaast geeft Mathilde ook nog coaching, training en advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out via haar eigen praktijk. 

Bij ANG kun je zijn wie je wil zijn

Mathilde Kok: “Binnen ANG heb ik de opdracht gekregen om de HR afdeling te professionaliseren en samen met ANG te bouwen aan de toekomst. Ik ervaar ANG als een club met mensen die zeer bevlogen zijn in hun werk, die samen een stapje meer doen voor de klanten én die samen veel lol hebben. Een leuke gemêleerde groep met collega’s. In de eerste maanden heb ik veel gesproken met medewerkers om hen en het bedrijf te leren kennen. Als ik aan een willekeurige medewerker vroeg waarom ze bij ANG werken, kreeg ik vaak als antwoord ‘omdat ik bij ANG kan zijn wie ik wil zijn’. Veel bedrijven zouden willen dat hun medewerkers dit uit zichzelf zeggen! Ik vind het dan ook bijzonder dat de medewerkers bij ANG dit ook daadwerkelijk zo ervaren. Binnen ANG erkennen en waarderen we de verschillen en de overeenkomsten van onze medewerkers. Dit is iets wat we zeker blijven koesteren voor de toekomst!

Binnen ANG kom je verder

Naast Mathilde bestaat het HR team verder uit HR medewerker Astrid Boshuis en HR adviseur Romy Ruiter. “We zijn gestart met het formuleren van een HR visie en hebben daarmee een kapstok gebouwd waar we onze initiatieven aan op kunnen hangen. Zo willen we ervoor zorgen dat medewerkers bij ons kunnen zijn wie ze willen zijn, dat ze zich gewaardeerd voelen en stimuleren we dat medewerkers het beste uit zichzelf halen”, aldus Mathilde. De afgelopen maanden werden de instrumenten TMA (Talenten, Motivatie, Drijfveren analyse) en GoodHabitz (een opleidingsplatform met meer dan 160 trainingen) ingezet, zodat medewerkers zelf kunnen werken aan hun ontwikkeling. “Samen met leidinggevende en medewerker kijken we welke mogelijkheden er zijn om te ontwikkelen en te groeien, niet alleen binnen de functie of eigen afdeling, maar ook over de afdelingen heen. Onze slogan is dan ook niet voor niets: Binnen ANG kom je verder!

Wat zoek je?