Werken bij ANG: Bouchra Karouaoui

Als student in de laatste fase van haar studie Rechtsgeleerdheid met een minor Fiscaal Recht, had Bouchra Karouaoui de wens om werkervaring op te doen die aansloot bij haar studiegebied. Bij ANG vond ze precies datgene waar ze naar op zoek was: een plek waar ze haar academische kennis in de praktijk kan brengen en tegelijkertijd waardevolle professionele vaardigheden kan ontwikkelen.

Achtergrond en Werkzaamheden

“In mijn eerste gesprek met HR werd al gelijk actief meegedacht in welk team ik het beste zou passen. Dat werd in overleg dus het Juridisch Advies Team (JAT)”, aldus Bouchra. Als fiscaal juridisch medewerker controleert ze o.a. bezwaarschriften. “Dit biedt me de mogelijkheid om mijn kennis van fiscaal recht in de praktijk toe te passen. Het is een uitdaging om de complexe belastingregelgeving te doorgronden en te begrijpen hoe deze van toepassing is op specifieke gevallen”. Daarnaast houdt Bouchra wekelijks de jurisprudentie bij op het gebied van o.a. belastingrecht. “Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en kan ik mijn kennis verder verdiepen”.

Flexibiliteit en aandacht

“Als student zijn flexibele werkdagen voor mij een must. ANG begrijpt dit en heeft hier tot nu toe altijd goed op ingespeeld, wat heel fijn is als je een studie met werk wil combineren. Wat mijn tijd bij ANG echt waardevol maakt, is de ondersteunende omgeving die hier heerst en waar ik kan leren en groeien. Mijn collega’s in het JAT moedigen me aan en begeleiden me in mijn professionele ontwikkeling. ANG is een bedrijf met een zeer gevarieerde dienstverlening waarbij echt aandacht wordt besteed aan wat jij leuk vindt. Ook word je uitgedaagd om nieuwe dingen uit te proberen.

In een notendop kan ik zeggen dat werken bij ANG een uitdagende maar verrijkende ervaring is. Hier krijg ik de kans om mijn passie voor fiscaal recht in de praktijk te brengen, waardevolle professionele vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd te blijven groeien als student”.

Wat zoek je?