Werken bij

ANG helpt decentrale overheden hun bedrijfsvoering efficiënt en effectief vorm te geven. Een van de onderdelen is het ondersteunen van haar klanten bij het betrouwbaar, doelmatig en klantgericht uitvoeren van onder andere het heffen en innen van de lokale belastingen. ANG bestaat sinds 2007 en is sindsdien gegroeid naar een bedrijf waar ruim 70 mensen werkzaam zijn.

Huidige Vacatures:

Wij zoeken online speurneuzen
Voor een uitdagend project op het gebied van de recreatieve heffingen zijn wij op zoek naar een Sherlock Holmes voor online onderzoek. Aan de hand van minimale gegevens weet jij o.a. de bijbehorende NAW-gegevens te achterhalen voor onze opdrachtgevers. Hiervoor maak je intensief gebruik van social media en uiteraard het wereldwijde web. Het betreft in eerste instantie een project voor circa drie maanden dat in mei start en is bijzonder geschikt voor studenten.

Je werkomgeving:
Ons kantoor in Montfoort, waar we samen lunchen, lachen en waar uiteraard ook hard gewerkt wordt. Het kantoor is prima te bereiken met de auto, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 400 meter.

Je profiel:
Je bent enthousiast, nieuwsgierig, vasthoudend, beschikt over HBO werk- en/of denkniveau en woont in de buurt van Montfoort. Daarnaast heb je goede onderzoekende vaardigheden, heeft Google geen geheimen meer voor jou en rust jij niet voordat je gevonden hebt wat je zocht. Herken jij je in dit profiel? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod:
We bieden goede arbeidsvoorwaarden, een dynamische werkomgeving en gezellige collega’s. 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct door je CV met motivatie naar HRM@ang.nl te sturen. Uiterste reactiedatum is 30 april a.s.
Heb je vragen, bel dan met onze collega’s van HRM op 0348-471177.

 

 

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1A
3417XS Montfoort

Postbus 3
3417ZG Montfoort

0348 471 177
info@ANG.nl