Werken bij ANG: Shirley van den Brink

Al voordat Shirley van den Brink haar studie Juridisch Administratief Medewerker aan MBO Utrecht afrondde, ging ze op zoek naar een leuke baan. Ze reageerde op de vacature voor Projectmedewerker gegevensbeheer en kwam zo bij ANG terecht. Tot op de dag van vandaag is ze heel blij met deze keuze.

Keuze voor een leuk team en afwisselende werkzaamheden
“Ik vond het fijn dat er al tijdens mijn sollicitatiegesprek meegedacht werd over een passende plek. Eerst dacht ik namelijk dat de juridische afdeling het beste bij me zou passen vanwege mijn opleiding, maar uiteindelijk bleek het team bij Realisatie de beste keuze”, aldus Shirley. “Ook hoorde ik dat het team heel leuk was met nog meer jonge mensen en dat de werkzaamheden lekker afwisselend waren. Dat vond ik ook belangrijk, want lang achter elkaar hetzelfde werk doen past niet echt bij mij”.

Genoeg uitdaging bij ANG
Inmiddels heeft Shirley inderdaad al veel verschillende werkzaamheden voor diverse projecten uitgevoerd. Zo heeft ze de BRK-verwerking gedaan, meegeholpen met de WOZ-verwerking en is ze nu bezig met het leren inmeten van woningen, wat ze heel interessant vindt. “Ik vind dat er bij ANG goed rekening wordt gehouden met wat wel en niet bij je past. De werkzaamheden zijn heel verschillend, maar daardoor ook heel leuk”.

Verder leren en groeien
Na alweer een jaar bij ANG, is de conclusie van Shirley dat ze hier echt op haar plek zit. “Doordat ik in een superleuk team werk, voelt het vaak niet echt als werk terwijl je wel continu bezig bent. Ik heb al heel veel mogen leren en verwacht dat de komende tijd nog meer te doen. Ik ben nog jong en er zijn hier genoeg mogelijkheden, dus ik kijk er naar uit om verder door te groeien”.  

Ook bij ons aan de slag als Projectmedewerker Gegevensbeheer? Bekijk snel onze vacature!

Wat zoek je?