Werken bij ANG: Savannah Kakiaij

Savannah Kakiaij was toe aan een compleet nieuwe uitdaging nadat ze 12 jaar kapster was geweest. Ze startte daarom in september 2021 met de opleiding voor juridisch-administratief medewerker aan het ROC Mondriaan in Den Haag. Hier volgt ze de BeroepsBegeleide Leerweg (BBL), waardoor ze school kan combineren met werken bij een erkend leerbedrijf. In het geval van Savannah is dat ANG!

Werk en school combineren bij een erkend leerbedrijf

Savannah: Het voordeel van een BBL-opleiding is dat je werk en school kunt combineren. Ik werk drie dagen, op donderdag ga ik naar school. Het combineren van werk, school en thuis was in het begin even spannend en ik moest zeker mijn weg vinden, maar uiteindelijk valt het me reuze mee”.

Geen vraag is te gek

In mei 2022 startte Savannah bij ANG op de afdeling Realisatie. “Wat heb ik het hier naar m’n zin! Ik werd met open armen ontvangen en ik merk geen onderscheid in werkzaamheden omdat ik nog in opleiding ben. Mijn collega’s staan altijd klaar om te helpen en geen vraag is te gek. Ook de begeleiding die ik krijg voor mijn school is goed, er staat altijd wel iemand voor me klaar. Wat ik heel fijn vind, is dat er binnen ANG meer mensen werkzaam zijn met een andere achtergrond, dit maakt het heel divers. Ook kan je hier gewoon lekker jezelf zijn”.

Leren en doorgroeien

Op dit moment werkt Savannah voor een belastingsamenwerking. “Op dit project heb ik al veel mogen leren. Vier maanden geleden wist ik bijvoorbeeld nog weinig over heffingen, maar na een interne opleiding en goede begeleiding van mijn collega’s handel ik nu mijn eigen bezwaren af! Super tof. Graag zou ik uiteindelijk verschillende projecten willen oppakken zodat ik door kan groeien, veel kan leren en ervaring op kan doen. Ik kijk dan ook uit naar de toekomst bij ANG én ik hoop dat ik begin 2024 mijn diploma heb!”

Meer weten over een BBL-traject bij ANG? Bel of mail gerust met Bart Keur op 06 471 117 51.

Wat zoek je?