Flanderijn

ANG & Flanderijn

Flanderijn Invordering is een samenwerkingsverband van Flanderijn en ANG. De jarenlange ervaring van incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn, en de kennis op het gebied van invordering van lokale belastingen van ANG zijn verenigd in een krachtige combinatie. Vanuit deze expertise speelt Flanderijn Invordering in op een opvallende tendens:

  • Steeds meer gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden besteden hun invorderingswerkzaamheden uit;
  • Invordering is daarbij veranderd van een persoonlijk traject (met aandacht voor de burger) naar bulkincasso;
  • Dit drukt weliswaar de initiële incassokosten, maar bulkincasso gaat ten koste van het uiteindelijke invorderingsresultaat.

Persoonlijke aanpak voor meer succes

Een optimaal resultaat is: betaling van de vordering tegen zo gering mogelijke kosten voor de belastingschuldige. Flanderijn Invordering steekt hierop in door te kiezen voor een aanpak die gericht is op persoonlijk contact met de schuldenaar. Het bedrijf is daarnaast telefonisch 60 uur per week bereikbaar. De belastingdeurwaarders nemen de tijd voor huisbezoeken en werken met persoonlijke debiteurenprofielen voor meer succes. 

Flanderijn Invordering, verlengstuk van uw dienstverlening

Flanderijn Invordering is geen extra schakel in het proces, maar is een verlengstuk van de lokale overheid en ondersteunt gemeenten als betrouwbaar deurwaarderskantoor, en biedt totaaloplossingen voor het gehele traject van advies tot invordering en van detachering tot ondersteuning. Zo is er bijvoorbeeld een concept ontwikkeld voor een snelle invordering van openstaande aanslagen.

Flanderijn Invordering staat onder leiding van Toon Wagenmakers, een manager met aanzienlijke ervaring in overheidsincasso.


Over Flanderijn

Flanderijn bestaat sinds 1948 en is daarmee één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Bij de vijftien vestigingen in Nederland en België werken ongeveer 600 medewerkers, van wie meer dan 60 gerechtsdeurwaarders. Flanderijn heeft landelijke dekking maar biedt met haar vestigingen een regionale aanpak.

Wat zoek je?