Werken bij ANG: Bart Keur

In juni 2021 startte Bart Keur bij ANG als Manager Realisatie. Voor zijn komst naar ANG werkte hij 9,5 jaar als militair bij de Luchtmobiele Brigade, waarna hij functies als accountmanager en sales- en business developer bekleedde. Rode draad hierin vormde zijn passie voor data.

Samenwerken

“Als Manager Realisatie werk ik bij ANG met een fantastische groep medewerkers die alles uit de kast halen om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Als ik kijk naar het werk dat wordt verzet, kan ik alleen maar trots zijn dat ik daar deel van uit mag maken. Het klinkt misschien vreemd, maar het doet me soms nog wel eens denken aan Defensie waar ‘samenwerken’ en ‘samen werken’ ook hoog in het vaandel staat”, aldus Bart. Door zijn ervaring bij verschillende organisaties en op diverse werkplekken heeft hij gezien hoe het wel, en vooral ook hoe het niet moet. “Ik denk dat ik hierdoor de juiste richting kan geven aan mijn divisie en dat ik de mensen mee kan nemen. Ik vind het leuk om actief en creatief mee te denken over nieuwe diensten. Net een stapje voor zijn met innovatieve oplossingen is iets wat mij energie geeft en mijn hart sneller doet kloppen.”

Samenhangende Objectenregistratie

De komende jaren is er veel te doen op het gebied van gegevensverwerking. Als we kijken naar de afgelopen vijf jaar, dan zijn de bezwaren in het kader van de WOZ met 75% toegenomen en zit de RPA momenteel in de lift. We staan met z’n allen aan het begin van een nieuw avontuur; de Samenhangende Objectenregistratie (SOR). Deze biedt veel mogelijkheden voor ANG, waarbij de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) zal zorgen voor verdere specialisatie binnen onze divisie. “Zolang we hier vroegtijdig op voorsorteren kunnen we onze huidige en toekomstige klanten blijven bedienen met een specialisatie die eigenlijk nergens te vinden is. Als we het over de toekomst hebben, valt er nog veel te bereiken en te leren. Een belangrijk speerpunt is dan ook om te investeren in de opleiding en training van onze medewerkers via de ANG Academy”, aldus Bart Keur.

Advies én realisatie

In zijn nieuwe rol als Manager Realisatie richt Bart zich ook op de groei van ANG in termen van personeel. “We zien dat de vraag toeneemt en daarnaast is er genoeg ruimte voor nieuwe medewerkers in onze divisie. ANG is een toonaangevend adviesbureau dat niet alleen adviseert, maar ook realiseert. En dat laatste doen we dus onvermoeibaar met onze groeiende groep enthousiaste medewerkers. Vooral in een periode van groei is het belangrijk om in contact te blijven en verbinding met elkaar te zoeken. Daarom vind ik het belangrijk om de huidige werkethiek in stand te houden. Het is ook mede door deze instelling dat ANG is geworden tot wat het nu is. Ik heb zin om verdere stappen te maken; op naar de toekomst!”

Wat zoek je?