ANG wordt regievoerder voor gemeente Vaals

Gemeente Vaals, onderdeel van BsGW, zocht een oplossing om de continuïteit van de werkzaamheden van de vertrekkende regiefunctionaris te waarborgen. In het Juridisch Advies Team (JAT) van ANG vinden zij een partij die in ieder geval tot het einde van dit jaar het regievoerderschap oppakt.

Werkzaamheden van de regievoerder

In de rol van regievoerder voert het JAT, onder leiding van senior jurist Martijn Heijboer, diverse werkzaamheden uit voor gemeente Vaals. Denk hierbij o.a. aan het actualiseren van verordeningen, het in kaart brengen van de gevolgen van de Omgevingswet, het opstellen van paragraaf lokale heffingen, het onderhouden van contacten met BsGW en overige financiële werkzaamheden op het gebied van belastingen.

Voordelen Juridisch Advies Team

Het JAT van ANG bestaat uit een team van fiscaal juristen en juridisch adviseurs. Door hun jarenlange ervaring en specifieke kennis van het vakgebied, staan ze samen garant voor een optimaal resultaat. Door de werkzaamheden bij dit team te beleggen, zijn we flexibeler en kunnen we per casus de beste expert(s) inzetten. Voor de opdrachtgever zorgen we uiteraard dat er te allen tijde één vaste contactpersoon is die alles coördineert. Vooral in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is dit een mooie en bewezen oplossing om werkzaamheden niet alleen te continueren, maar ook om de kwaliteit te garanderen.

Wat zoek je?