Juridisch Advies Team ANG ondersteunt bezwarentrajecten

Dit jaar ondersteunt ons Juridisch Advies Team (JAT) de Samenwerking Belastingen Schouwen Duiveland met de afhandeling van WOZ-bezwaren, de reguliere bezwaren en de bezwaren van ‘No Cure No Pay’ bureaus.

Flexibel Juridisch Advies Team

Het JAT is ons team van fiscaal juristen en adviseurs die klanten ondersteunen met personele inzet en/of advies. Ook verzamelen zij de jurisprudentie op het gebied van lokale heffingen. Voor de Samenwerking Belastingen Schouwen Duiveland nemen zij de volledige afhandeling van de bezwaren van de ‘No Cure No Pay’ bureaus op zich. Door deze werkzaamheden binnen het JAT te beleggen, kunnen ze flexibel en door meerdere teamleden opgepakt worden om zo de gewenste capaciteit te realiseren. Bij de start van het traject vindt op locatie een kennismaking en kennisoverdracht plaats waarna we de werkzaamheden vanaf ons kantoor in Montfoort oppakken. Een mooie manier van samenwerken die steeds meer toegepast wordt.

Meer weten?

Geïnteresseerd in wat het JAT voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Martijn Heijboer, senior adviseur en jurist bij ANG op 06 474 839 52.

Wat zoek je?