Efficiënt belastingbeheer met de R-App van ANG

De Registratie-App (R-App) van ANG wordt momenteel volop ingezet en bewijst zich meer en meer als een waardevol instrument voor het overzichtelijk beheren van diverse belastingplichten. Zo zorgt deze innovatieve tool er mede voor dat alle uitingen van een belastingplichtige gedetailleerd in kaart worden gebracht. Met name in het kader van de controles voor reclamebelasting en precariobelasting is de R-App een uitkomst.

Geïntegreerde registratie met de R-App

De R-App werd inhouse door team Geo ontwikkeld op basis van de wensen van de adviseurs van team Recreatieve Heffingen. Zij zetten de R-App in bij het controleren van verschillende soorten belastingen, waaronder reclamebelasting en precariobelasting. Deze app centraliseert alle relevante gegevens op één platform, wat zowel de controleurs als de gemeenten aanzienlijke voordelen biedt. Het stroomlijnt niet alleen het controleproces voor ANG, maar zorgt ook voor de levering van nauwkeurige, realtime gegevens aan gemeenten.

Uitbreiding R-App inzet

Door het succesvol afronden van diverse projecten voor o.a. gemeenten Valkenburg, Gooise Meren en Noordoostpolder en de positieve ontvangst tijdens de ESRI-conferentie, neemt het aantal opdrachten inmiddels gestaag toe voor team Recreatieve Heffingen. Zo zullen dit jaar ook het Noordelijk Belastingkantoor in Groningen en de gemeenten Middelburg en Ede de R-App inzetten.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de inzet van de R-App contact op met Vincent Maltha, sr. Adviseur, op 06 – 471 117 54. Ook voor de mogelijkheden om belastingcontroles voor toeristen-, precario- en/of reclamebelasting uit te laten voeren door ANG, is hij de contactpersoon.

Wat zoek je?