ANG wint Europese aanbesteding bezwaarafhandeling

Nadat eerder dit jaar al de aanbesteding voor het berichtenverkeer LV WOZ en BRK werd gewonnen, is ANG nu als beste inschrijver aangewezen voor de aanbesteding bezwaarafhandeling van GBLT.

Scope van de aanbesteding bezwaarafhandeling

Belastingsamenwerking GBLT regelt de gemeente- en waterschapsbelastingen voor zeven gemeenten en vijf waterschappen. De opdracht betreft het hele proces van bezwaarafhandeling vanaf het openen/lezen van het bezwaarschrift tot en met het verzenden van het besluit op het bezwaarschrift. De bezwaarschriften zijn zowel gericht tegen de waterschaps- en gemeentelijke heffingen als tegen invorderingskosten en -rente.

Mooie opdracht voor team Realisatie

De uitvoering van deze opdracht is in goede handen bij team Realisatie van ANG. Zij hebben ruime ervaring in het afhandelen van bezwaren en doen dit al vele jaren voor diverse klanten. Zij lezen de bezwaarschriften, doen onderzoek en vragen aanvullende informatie op. Vervolgens stellen zij de uitspraken op, bepalen de proceskosten, verwerken de mutaties in de belastingapplicatie van GBLT, archiveren de documenten en verzenden de uitspraak. Dit alles wordt opgepakt door projectteams, zodat we flexibel zijn, onze medewerkers hun kennis en ervaring kunnen delen en de opdrachtgever zekerheid heeft.

Beste prijs- kwaliteitsverhouding

ANG scoorde uiteindelijk het beste op de gunningscriteria financieel en kwaliteit wat resulteerde in de beste prijs- kwaliteitsverhouding (PKV). Er werd hierbij gekeken naar inschrijfprijs, inzet & kennisniveau van de medewerkers, (interne) kwaliteitsbewaking en implementatieplan. “Fijn dat de aandacht die we in deze uitgebreide aanbesteding hebben gestopt nu resulteert in deze mooie opdracht”, aldus Joost Bezem, senior relatiebeheerder bij ANG. “Team Realisatie kan hier de komende jaren mee aan de slag voor GBLT.”

Wat zoek je?