ANG wint Europese aanbesteding berichtenverkeer LV WOZ en BRK voor GBLT

GBLT, de organisatie die verantwoordelijk is voor het heffen van belastingen voor vijf waterschappen en zeven gemeenten, schreef onlangs een aanbesteding uit voor het verwerken van uitval data van het Kadaster (BRK) en de gemeentelijke belastingen (LV WOZ). Na een zorgvuldige selectieprocedure wist ANG deze opdracht te winnen.

Team Realisatie van ANG

Eén van de primaire processen van GBLT is heffen. Voor de juistheid en volledigheid van dit proces is de kwaliteit en beschikbaarheid van de bronbestanden essentieel. Deze bronbestanden komen voort uit het kadaster (BRK) en de gemeente(n) (LV WOZ). Team Realisatie van ANG zal ervoor zorgen dat deze gegevens op een juiste en volledige manier worden verwerkt en ingelezen in het belastingpakket Key2Belastingen van GBLT.

Inzet van RPA

GBLT wil door middel van deze samenwerking de kwaliteit van de data verbeteren en het heffen van belastingen nog efficiënter maken. Hiervoor zullen ANG en GBLT samen kijken naar innovatieve oplossingen op het gebied van robotica (RPA). Vooral voor standaard terugkerende administratieve werkzaamheden vormt RPA een mooi alternatief waarmee de datamanagers bij ANG al veel ervaring hebben.

Aanbesteding voor vier jaar

De uitvoering van deze opdracht gaat per 1 juni 2023 van start voor het verwerken van de uitval data BRK en vanaf 1 maart 2024 voor LV WOZ. De duur van de overeenkomst bedraagt vier jaar. Bart Keur, Manager Realisatie bij ANG: “Het is fantastisch dat ons team de komende jaren aan de slag kan voor GBLT. Dit zorgt voor een mooie continuïteit en stabiliteit binnen ons gegevensbeheer”.

BEHOEFTE AAN PERSONELE ONDERSTEUNING?

Neem contact op met Bart Keur, Manager Realisatie bij ANG

   b.keur@ang.nl     06 471 117 51

Wat zoek je?