Vacature Senior HR Business Partner (24-32 uur per week)

Ben jij de strateeg die het leuk vindt om op te treden als sparringpartner voor directie en nieuwe HR thema’s te initiëren?

Zelfstandigheid, afwisseling, uitdaging én een informele en vernieuwende bedrijfscultuur. Je vindt het allemaal in jouw functie als Senior HR Business Partner bij ANG in Montfoort. Met zeventig collega’s ontzorg, ondersteun en inspireer je overheden in het veelzijdige werkveld van belastingen en gegevensbeheer. Werken bij ANG is werken in een fijne club, waar humor een prominente plek heeft en samengaat met hard werken en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De organisatie bestaat voor een groot deel uit Millenials (generatie Y) en Digital Natives (generatie Z) en heeft mooie groei ambities.

ANG ondergaat momenteel een omvangrijke transitie waarin zij zich, door meer focus aan te brengen op hun adviestak en een resultaatgerichte manier van werken, verder ontwikkelen als toonaangevend adviesbureau. Dit brengt veel uitdaging en dynamiek met zich mee en vraagt om een hernieuwde visie op HR. Sinds dit jaar heeft een interim HR Business Partner de fundamenten gebouwd voor een strategische HR afdeling en deze professionalisering in gang gezet. Wij zijn nu op zoek naar een vaste collega die het leuk vindt om vorm te gaan geven aan deze nieuwe functie en HR verder op de kaart gaat zetten.

Wat ga je doen?

Als senior HR Business Partner ben je de sparring partner en adviseur op tactisch en strategisch vlak voor directie en management. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het strategisch HR beleid en het proactief oppakken van HR thema’s die je op projectmatige wijze aanvliegt. Met name door de grote populatie medewerkers uit generatie Y en generatie Z is er veel aandacht voor onderwerpen als werkgeluk en vitaliteit. Daarnaast zijn er een aantal HR thema’s gedefinieerd die prioriteit hebben vanuit de organisatie. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als training en ontwikkeling, recruitment, SPP, performance management en employee journey. Het is aan jou om hier op eigen wijze invulling aan te gaan geven.

Samen met een HR adviseur en een HR assistent vorm je het nieuwe HR team en zorg je ervoor dat HR aansluit bij de nieuwe positionering van de organisatie. Je adviseert en inspireert anderen binnen de organisatie. Je werkt in je functie nauw samen met de afdeling marketing en je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Voor iemand die het prettig vindt om in vrijheid te bouwen en strategie graag met een hands-on mentaliteit combineert is dit de perfecte functie!

Functie-eisen

Als allround HR professional verras je ons met je zelfstandigheid, strategische inzicht en commerciële vaardigheden. Die combineer je met positieve energie, lef, proactiviteit en een ondernemende instelling. De organisatie van modern HR advies voorzien; daar ga je voor. Waar je ook voldoening uit haalt? Collega’s coachen en teamwork. Samen bouw je verder aan de nieuwe HR afdeling van ANG. En verder breng je dit mee:

 • HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding bij voorkeur in de richtingen HR, Bedrijfskunde of Organisatiepsychologie;
 • Je hebt minimaal 5-7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met de dienstverlening van ANG;
 • Je hebt het vermogen om strategisch inzicht te combineren met een hands-on Je hebt ervaring met projectmatig werken, werkt data gedreven hebt een visie. Daarnaast ben je creatief, toekomstgericht en vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat ga je verdienen?

ANG biedt een marktconform salaris, de hoogte hiervan is afhankelijk van de expertise & ervaring die je met je meebrengt. Verder neem je deel aan het bedrijfspensioen.

Wat biedt ANG jou?

 • Een enerverende werkomgeving met veel mogelijkheden om door te groeien.
 • Deskundige collega’s van wie je veel kunt leren.
 • Een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een telefoon en laptop van de zaak.
 • Budget om opleidingen te volgen.
 • Flexibele werktijden, goede thuiswerkvoorzieningen en de optie om parttime te werken.
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (waarvan 2 aangewezen door de organisatie).
 • Reiskostenvergoeding en een goed bereikbare werkplek (met de fiets en de auto).
 • Regelmatig sociale activiteiten met je collega’s.

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan Compagnon en in behandeling bij Renee Schopenhouer. Bij vragen kun je contact opnemen via 06-52068131. Reageren kan via de website van Compagnon.

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl