Vacature medewerkers WOZ-BAG

Wie zijn wij:

ANG BV is een dynamisch en uniek bedrijf, continu bezig met het efficiënt en effectief vormgeven van de bedrijfsvoering van decentrale overheden. Voor een interessant project op het gebied van de WOZ, BAG en waarderen op oppervlakte zijn wij op zoek naar medewerkers.

Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor het koppelen van de BAG-administratie aan de WOZ-administratie. Daarnaast constateer, verbeter en registreer je verschillen tussen de WOZ- en BAG-administratie. Verder controleer je objectkenmerken. Dat kan op basis van GIS-GEO materiaal maar ook aan de hand van bouwtekeningen. Waar nodig meet je deze objectkenmerken in, en verwerk je deze in de WOZ-administratie. Tenslotte converteer je samen met je collega’s de maatvoering van WOZ-objecten van inhoud naar gebruiksoppervlakte.

Je werkomgeving:

Je gaat werken voor relaties in Zuidoost- en Midden-Nederland. De werkzaamheden zullen zowel bij de klant als bij ons op kantoor in Montfoort worden uitgevoerd. De mogelijkheid bestaat dat je ook elders deze of verwante werkzaamheden zult uitvoeren. Er heerst een informele sfeer waar hard gewerkt wordt. Het kantoor van onze relatie en ons kantoor zijn te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Jouw profiel:

Je bent enthousiast en nieuwsgierig en beschikt over een MBO (+) werk/denkniveau. Je hebt kennis van de WOZ en BAG of je bent in staat je deze kennis snel eigen te maken. Ervaring in het werken met belasting- en/of taxatieapplicaties is een pré, net als handigheid met softwarepakketten als Excel, Bluebeam en Autocad. Bovenal beschik je over ruimtelijk inzicht. Verder ben je een teamspeler, weet je van aanpakken en ben je in staat werkprocessen te stroomlijnen. Herken je jezelf hierin, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod:

We bieden goede arbeidsvoorwaarden, een dynamische werkomgeving en gezellige collega’s.

Jouw reactie:

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV naar HRM ANG te sturen.
Adres: Postbus 3, 3417 ZG Montfoort of mail naar HRM@ang.nl

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl