Agium Public Finance

Agium Public Finance

Samen met Agium hebben we in 2021 het gezamenlijke dochterlabel Agium Public Finance (APF) opgezet.

APF richt zich op gemeenten, provincies, waterschappen, het onderwijs, de zorg, woningcorporaties en diverse andere non-profitorganisaties, zoals zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s), ministeries (het Rijk) en de (semi-)overheid. Vanuit onze kennis en ruimschootse consultancy-ervaring binnen de publieke sector brengen we ambitieuze Finance Professionals en overheidsinstellingen samen.

Samenwerken met Agium Public Finance?

Bij APF gaan we voor een partnership met onze opdrachtgevers. We willen van meerwaarde zijn, voor jouw organisatie en binnen je team(s). Dat doen we op verschillende manieren.
  • Met behulp van onze financiële expertise, beschikbaar wanneer je het nodig hebt.
  • We kennen de overheid in al haar facetten als geen ander. Van gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijs, de zorg, woningcorporaties en diverse ander not-for-profit organisaties als zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s), ministeries (het Rijk), provincies en (semi-)overheidsinstellingen zijn ons niet vreemd.
  • Met onze Public Finance Professionals ben je in staat om pijlsnel op veranderingen binnen het financiële speelveld in te spelen.
  • Samen met APF verjong je je financiële afdeling en optimaliseer je je werkprocessen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met John van Beek (06 471 117 30)

Wat zoek je?