Advisering

Nieuwe vragen, nieuwe antwoorden

Steeds meer gemeenten, provincies en waterschappen werken samen. Om hun dienstverlening betaalbaar en kwalitatief op peil te houden. Ook semioverheden, zoals woningcorporaties, sluiten zich daarbij aan.

Deze nieuwe verbanden leveren ook nieuwe vragen op, zoals:

  • Hoe houden we grip op processen en hoe stroomlijnen we ze?
  • Hoe gaan we om met basisgegevens en datakwaliteit?
  • Hoe garanderen we de rechten van de betrokkene volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?
  • Welke persoonsgegevens verwerken we en voldoen we aan de privacywetgeving?
  • Hoe ontsluiten we informatie?
  • En hoe harmoniseren we de juridische verordeningen?

ANG, thuis in uw wereld

ANG buigt zich al bijna 10 jaar over dit soort vragen. Wij kennen de overheid en semioverheid van binnen en buiten. En weten wat er nodig is om grip te krijgen op de dienstverlening en deze te verbeteren. We stellen kritische vragen en signaleren mogelijke knelpunten. Samen met onze klanten ontwikkelen we vervolgens de best passende oplossing.

Werkbaar advies

Ieder probleem is uniek, omdat elke omgeving anders is. Daarom komen wij niet met standaardoplossingen of dikke rapporten. We maken en leveren oplossingen die wérken, ook als onze taak erop zit. En desgevraagd, nemen wij ook de uitvoering uit handen. Behoefte aan juridisch advies? Ons Juridisch Advies Team staat voor u klaar. 

Samen met partners én met klanten

Voor onze klanten zijn wij de spil in hun netwerk. Dat linken we met ons netwerk van eigen deskundigen en ervaren partners. Met elkaar ontwikkelen we werkbare oplossingen voor nu en de toekomst. Dat is de ANG connectie.

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl