Werken bij ANG: Niels Mulder

Als medewerker belastingen en gegevensbeheer startte Niels Mulder ruim vijf jaar geleden bij ANG. Na een interne opleiding volgden diverse opdrachten op locatie bij o.a. de gemeenten Amsterdam, Almere en Zoetermeer. Onlangs ging Niels een nieuwe uitdaging aan en maakte hij binnen ANG de overstap naar het team financiële dienstverlening / applicatiebeheer.

Start in gegevensbeheer

“Ik weet nog goed dat mijn eerste opdracht letterlijk buiten de deur plaatsvond. Samen met een collega ging ik buitencontroles doen in de gemeente Stichtse Vecht waar we o.a. dakkappellen gingen tellen, maar ook een controle deden op de secundaire objectkenmerken”, aldus Niels Mulder. Al snel daarna reed hij dagelijks heen en weer naar Amsterdam waar hij werkte als gegevensbeheerder WOZ en later als medewerker AGM (Afspraken en Gegevens Management). Na het afronden van de opdracht in Amsterdam werkte Niels intern op projecten voor diverse waterschappen en gemeenten. Daarna kwam de BAG in beeld bij de gemeente Zoetermeer waar Niels zich bezighield met het inmeten, registreren en waarderen van objecten. Nadat hij vorig jaar de opdracht als BAG-medewerker bij de gemeente Zoetermeer afrondde, zocht én vond hij een nieuwe uitdaging binnen ANG.

Verder in applicatiebeheer

“Nadat ik intern had aangegeven toe te zijn aan iets nieuws, kreeg ik de mogelijkheid om een dag mee te kijken bij mijn collega’s van financiële dienstverlening / applicatiebeheer. Dat beviel zo goed dat ik overgestapt ben naar het team financiële dienstverlening als consultant”. Met zijn overstap van Realisatie naar Advies zet Niels zijn opgedane kennis en ervaring in belastingen en gegevensbeheer nu in om klanten te ondersteunen op het gebied van applicatiebeheer CiVision. “Ik ben heel blij dat ik de tijd en ruimte heb gekregen om me binnen ANG verder te ontwikkelen en ik ben benieuwd welke uitdagingen er in de toekomst nog meer op mijn pad gaan komen!”

Werken bij ANG: Abel Provily

Een studie (neuro-)psychologie. En dan? Precies; adviseur belastingen en basisregistraties worden voor lokale overheden. Het klinkt misschien niet als een logische stap, maar voor onze

Lees meer »

Wat zoek je?