ANG is hét adviesbureau voor lokale overheden.
Wij adviseren, inspireren en ondersteunen provincies, gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden. Met oplossingen op maat, met ervaren medewerkers en met deskundige partners.
ALLE DIENSTEN VAN ANG ADVIES EN REALISATIE
DAT MAAKT ONS UNIEK

WIE WE ZIJN

ANG ADVISEERT EN REALISEERT

Al sinds 2007 is ANG actief op het gebied van belastingen, basisregistraties, vastgoed en informatiemanagement. Samen met onze relaties lukt het ons keer op keer om voor elk probleem de beste oplossing te vinden. Vaak een unieke oplossing. Soms blijft het bij een waardevol advies, waar nodig leveren we ‘extra handjes’. Onze allergie? Dikke rapporten die meteen in een la verdwijnen. 

WAT WE DOEN

Diensten van ANG

Juridische dienstverlening

Praktisch en eerlijk juridisch advies in begrijpelijke taal. Binnen het speelveld van belastingen, data en gegevensbeheer. Daar staan onze juristen voor.

Advies

Elke vraag is uniek, elke organisatie is anders. Daarom maakt en levert adviesbureau ANG oplossingen die werken, ook als onze taak erop zit.

Recreatieve heffingen

Toeristenbelasting optimaliseren? ANG checkt de verordening, onderzoekt de belastingbestanden (incl. Airbnb en arbeidsmigranten), regelt de aangifte en voert de controles uit. 

Personele ondersteuning

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Onze ervaren medewerkers staan klaar. Op afstand via veilige verbindingen of op locatie. En direct inzetbaar!

RPA

De robot uit de mens halen, dat is ons doel. Geen repeterende administratieve handelingen meer, waardoor er ruimte voor aandacht op de inhoud ontstaat.

Aangifteportaal

Maak gebruik van het door ANG ontwikkelde Aangifteportaal. Hét klantvriendelijke systeem voor aangifte van o.a. toeristenbelasting, forensenbelasting en reclamebelasting.

GEO-informatie

Door slim met data uit basisregistraties om te gaan, ontwikkelt ons Geo-team oplossingen voor maatschappelijke opgaven zoals de energietransitie, ondermijning en de woningbouwopgave.  

Transities

Voor een succesvolle overgang van de belastingtaak biedt ANG een unieke fullservice dienstverlening. Van haalbaarheidsonderzoek tot en met daadwerkelijke implementatie. 

ANG Academy

De ANG Academy verzorgt opleidingen, trainingen en kennissessies voor onze relaties én voor onze medewerkers. Dit gebeurt online, bij ons op kantoor in Montfoort, of desgewenst op locatie. 

AGENDA

Op dinsdag 19 en woensdag 20 maart vindt de VNG Belastingconferentie weer plaats in Arnhem. Het thema in 2024 is ‘Contact geen bezwaar’. ANG is ook aanwezig (stand 14). 

Op 30 mei vindt het LVLB-congres plaats in Museumpark Archeon in Alphen aan de Rijn. Het thema is dit jaar ‘Bruggen bouwen’. 

Ook dit jaar zijn we aanwezig op de Geobuzz in Congrescentrum 1931 in    ‘s-Hertogenbosch (stand 117). 

WAT VINDEN ONZE

KLANTEN

Onze klanten beoordeelden de kwaliteit van de uitgevoerde
werkzaamheden in 2023 gemiddeld met een:

Actuele kennis is paraat en jullie denken mee met de klant om de mogelijkheden te zien in plaats van onmogelijkheden.
De keren dat ik met ANG heb samengewerkt, zijn uitstekend bevallen.
Gewoon zo doorgaan met hoe jullie nu bezig zijn. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden die jullie voor ons verrichten.
Prettig contact gehad, zoals bekend was er wat misgegaan in het begin maar dat is keurig opgelost.
De projectbegeleiding was goed opgezet en er werd veel werk uit handen genomen.
We hebben zeer fijn samengewerkt, de ANG-collega’s dachten mee, waren benaderbaar en gaven ons waardevolle adviezen.
Previous
Next

WAT WE DOEN

ARTIKELEN

EEN GREEP UIT DE

KLANTEN VAN ANG

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS & ERVARING

Meer weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat zoek je?