02 juni 2021

ANG en Flanderijn Invordering versterken samenwerking

De jarenlange ervaring van incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn en de kennis op het gebied van invordering van lokale belastingen van ANG zijn (al sinds 2015) verenigd in Flanderijn Invordering. Om deze succesvolle samenwerking te versterken, is vanaf 1 juni 2021 ook de personele ondersteuning op het gebied van invordering en kwijtschelding bij Flanderijn Invordering ondergebracht.

Verdere groei

Op deze datum maken ook Inge Ligterink en Manon Schooneveld de overstap van ANG naar Flanderijn Invordering. John van Beek: “Op deze manier kunnen zij onze relaties blijven bedienen en daarnaast bijdragen aan de expertise en groei van deze organisatie die inmiddels een uitstekende positie binnen de overheidsincasso heeft.” Met de komst van Inge en Manon is Flanderijn Invordering in één klap twee ervaren medewerkers invordering rijker. “Wij heten wij Manon en Inge van harte welkom bij het inmiddels steeds groter wordende team detacheringsmedewerkers”, aldus Toon Wagenmakers, Directeur Invordering.

Meer weten?

Voor vragen rondom invorderingswerkzaamheden (detachering en dwanginvordering) en afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken kunt u met Joris Fijn van Flanderijn Invordering contact opnemen. Neem voor vragen omtrent advies en interim-management contact op met John van Beek van ANG.

 


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl