20 april 2021

Vacature Teamleider Geo-informatie

Kennis van en ervaring in het gebruik van geografische informatie bij de uitvoering van onze werkprocessen en opdrachten hebben we al. Nu zijn we op zoek naar een ervaren inhoudelijke Geo-specialist met managementambities. Ga jij deze werkzaamheden binnen een toekomstig team clusteren en verder uitbouwen?

Wie zoeken we?

ANG adviseert de decentrale overheid op het gebied van vastgoed, informatiemanagement, belastingen en basisregistraties. Op weg naar een samenhangende objectenregistratie (SOR) zoeken we een inhoudelijk specialist met managementambities, voor 40 uur (of minder in overleg). Jij gaat ons team versterken en uitbouwen naar een volwaardige businessunit. Natuurlijk in nauwe samenwerking met onze huidige businessunits: Dataservice, Advies en Academy.

Wat ga je doen?

Als teamleider Geo-informatie is je voornaamste taak om de ANG-dienstverlening binnen de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) uit te bouwen. Dit doe je op basis van de ervaring en markkracht die er binnen de organisatie bestaat. De combinatie van jouw talenten en vaardigheden met de marktkracht van ANG, biedt een goed perspectief om het verwachte marktpotentieel waar te maken. Je krijgt de vrijheid om het team uit te bouwen en klaar te stomen voor de SOR. Zelf steek je ook de handen uit de mouwen bij opdrachten, maar de focus ligt op de kennisuitwisseling met je team. Advisering is onze basis; jij maakt de stap naar de uitvoering. Je bent primair verantwoordelijk voor de voortgang van projecten en bespreekt met de manager van de businessunit “Advies” de eventuele knelpunten.

Je gaat (als dat straks weer kan) voornamelijk aan de slag vanuit ons kantoor in Montfoort. Af en toe reis je naar klanten. Wij vinden een persoonlijke benadering essentieel voor een optimale dienstverlening, en jij bent hierin een belangrijke schakel. Met je commerciële vaardigheden zorg je voor een goede relatie én haal je, daarbij ondersteund door de afdeling “Marketing”, regelmatig nieuwe projecten en aanbestedingen binnen. Verder stel je voor jouw team groeiplannen op die aansluiten bij de visie van ANG voor de komende vier jaar.

ANG is de innovatieve marktleider binnen de branche. Jij weet je team dan ook te inspireren met creatieve ideeën en werkwijzen. Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit. Klanten, directieleden, managers en collega’s: allemaal vinden ze in jou een prettige sparringpartner met inlevingsvermogen. We zijn een platte organisatie met korte lijnen. En onze directieleden ondersteunen in de uitvoering. Hierbinnen krijg je veel vrijheid om projecten samen met je team naar eigen inzicht in te richten en af te ronden. Samen zorgen jullie voor unieke oplossingen voor onze klanten.

Wat vragen wij?

 • Je hebt HBO-niveau;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met lokale overheden;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met gegevensbeheer, GIS-software, en BGT-, BAG- of WOZ-registraties;
 • Je hebt het vermogen om snel een netwerk op te bouwen binnen het werkveld van lokale belastingen. Heb je zo’n netwerk al? Dan heb je een flinke streep voor;
 • Je hebt de ambitie om groeidoelstellingen te behalen;
 • Je kunt werken met Microsoft Office;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je houdt je hoofd koel, ook in hectische situaties of als je te maken krijgt met strakke deadlines;
 • Je hebt rijbewijs B;

Wat ga je verdienen?
Je wordt op basis van je ervaring ingeschaald, met een maximum bruto maandsalaris van € 5.500,-, exclusief 8% vakantietoeslag.

Wat bieden wij verder?

 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (waarvan 2 aangewezen door de organisatie). Ook kun je onbetaald verlof opnemen;
 • Deelname aan de bedrijfspensioensregeling;
 • Een auto van de zaak en reiskostenvergoeding;
 • Een mobiele telefoon en laptop;
 • De vrijheid om je werk(tijden) zelf in te delen;
 • Een gezellige, informele bedrijfscultuur, waarin we regelmatig samen (digitaal) iets drinken;
 • Opleidingen of trainingen om jouw persoonlijke competenties te versterken of uit te breiden.

Meer informatie?
Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Felix Uijttenboogaard,
Recruiter, via 06 – 18 90 36 19 of uijttenboogaard@compagnon.com.


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl