26 oktober 2020

Klaar voor het Jaarwerk?

Nu het (boek)jaar weer ten einde loopt, staat het Jaarwerk voor de deur. Tijd dus om de CiVision-applicatie gereed te maken voor het nieuwe belastingjaar. Als specialisten op het gebied van CiVision applicatiebeheer staan onze medewerkers van het team Financiële Dienstverlening klaar om overheden te ondersteunen bij deze jaarlijks terugkerende werkzaamheden.

Specialistische kennis CiVision Innen

“Om de applicatie correct en op tijd in te richten voor het nieuwe belastingjaar is vaak specialistische kennis vereist. Aangezien het werkzaamheden zijn die slechts eenmaal per jaar plaatsvinden, zijn veel applicatiebeheerders van gemeenten en belastingsamenwerkingen hier onnodig veel tijd aan kwijt”, aldus Marcel Kluin, adviseur bij ANG. “Daarnaast moet er vaak specifieke managementinformatie uit het systeem worden gehaald en ook dat kan nog een heel karwei zijn. Wij kunnen hierbij, op afstand, ondersteunen.”

Om de zorgen rondom het Jaarwerk uit handen te nemen, regelen de medewerkers van ANG onder andere:

    • dat de applicatie voor het nieuwe belastingjaar tijdig en correct is ingericht;
    • dat bij het inlezen van de nieuwe kohieren de uitval tot een minimum beperkt blijft;
    • dat de aansluitingen op grootboekniveau binnen de financiële administratie gecontroleerd worden;
    • dat de correspondentie (bv. TDI/CCM) met belastingplichtigen up-to-date is.

Genoemde werkzaamheden kunnen de specialisten van ANG over het algemeen in één dag voor u afronden. Tevens kunnen zij dan van de gelegenheid gebruik maken om de inrichting van de applicatie, in combinatie met eventuele veranderde werkprocessen, tegen het licht te houden. Wellicht zijn er nog efficiency slagen te maken waardoor het dagelijkse werk met minder inspanning en/of minder foutrisico’s uit te voeren is. Uiteraard kunnen overige vragen en aanpalende werkzaamheden ook tijdens deze dag behandeld worden. Te denken valt bijvoorbeeld aan autorisaties van medewerkers die aangepast moeten worden, steeds terugkerende foutmeldingen en volledigheid van de stamgegevens.

Ondersteuning nodig bij het Jaarwerk?

Neem voor meer informatie over de ondersteuning die het team Financiële Dienstverlening kan bieden contact op met Marcel Kluin via 06 – 49 661 350 of m.kluin@ang.nl. Deze werkzaamheden kunnen op afstand voor u worden uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl