08 oktober 2020

Aanmelden webinar RPA voor decentrale overheden

De digitale transformatie rukt steeds verder op. Robotic Process Automation (RPA) biedt veel mogelijkheden om de snelheid en betrouwbaarheid van administratieve processen en informatievoorziening binnen decentrale overheden te vergroten. Om u te informeren over de mogelijkheden van robotisering bij gemeenten, waterschappen en belastingsamenwerkingen, organiseren wij samen met Agium het webinar: RPA voor decentrale overheden.

Resultaat na het webinar
Het webinar is gericht op medewerkers van gemeenten, waterschappen en belastingsamenwerkingen. Het is laagdrempelig, er zijn geen kosten aan verbonden en er is geen voorkennis nodig om deel te nemen. Met concrete voorbeelden bieden we inspiratie over mogelijke toepassingen binnen uw organisatie. Zo hebben we afgelopen jaar diverse robots voor lokale overheden ontwikkeld, onder andere op het gebied van belastingen, WOZ, Parkeren, Finance en HR. Wist u bijvoorbeeld dat een robot in staat is om 30 WOZ-bezwaren per uur te behandelen? Tijdens het webinar zullen wij de diverse toepassingen en mogelijkheden voor u toelichten. Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van RPA.

Programma
Tijdens het webinar dat ongeveer een uur duurt gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • RPA: Wat is het en wat kun je ermee?
  • Praktische toepassingen binnen decentrale overheden.
  • Welke processen zijn geschikt?
  • Hoe ziet een RPA-traject eruit en hoe pak je dat aan?
  • Het groeipad, hoe ontwikkel je RPA verder als het een succes is?
  • De gouden spelregels.

Data

  • dinsdag 27 oktober, 16:00 – 17:00 uur >> inschrijven niet meer mogelijk
  • dinsdag 3 november, 9:00 – 10:00 uur >> inschrijven niet meer mogelijk

We organiseren het webinar met behulp van Microsoft Teams. Voor deelname is geen eigen licentie nodig, dit kan eenvoudig via een link in de uitnodiging. Om de interactiviteit te kunnen waarborgen is slechts een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar! Deelname is kosteloos.

Inschrijven voor bovenstaande data is helaas niet meer mogelijk. Heeft u interesse in toekomstige webinars of wilt u bijvoorbeeld een privé webinar samen met uw collega’s, neem dan contact op met John van Beek (06-47111730).


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl