13 maart 2020

Coronamaatregelen? Samen met u werken wij gewoon (maar verantwoord) door!

Het zijn rare tijden momenteel nu het coronavirus werkend Nederland raakt. Maar wij zouden geen Nederlanders zijn als we nu bij de pakken neer gaan zitten. Gelukkig hebben we de prettige mentaliteit van ‘schouders eronder en aanpakken’. Zo staan we er als ANG ook in en werken we met de nodige coronamaatregelen samen met u gewoon door!

Denken in oplossingen

Dat we de komende weken met z’n allen zaken anders moeten gaan organiseren is een feit, gezondheid gaat tenslotte boven alles. Wel kijken we graag naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Voor organisaties is het belangrijk dat, ondanks deze unieke situatie, de werkzaamheden toch zoveel en goed mogelijk doorgaan en de bedrijfscontinuïteit geborgd blijft. Gelukkig leven we in een tijd waarin thuiswerken voor veel werknemers tot de mogelijkheden behoort. We zien ook bij onze relaties dat hier nu veel gebruik van wordt gemaakt en dat juichen wij uiteraard toe. In het verlengde hiervan informeren we u dat wij onze divisie ANG Dataservice de komende periode uitbreiden zodat we relaties nog beter kunnen ondersteunen.

Oplossingen door ANG Dataservice

ANG Dataservice is jaren geleden opgericht om onze relaties op afstand te kunnen ondersteunen bij hun werkzaamheden. Via beveiligde lijnverbindingen werken gespecialiseerde medewerkers op uiteenlopende opdrachten op afstand. Een beproefde methodiek die haar meerwaarde ruim heeft bewezen. Belangrijker nog, de medewerkers en projectleiders van ANG Dataservice zijn zo ervaren in deze manier van werken dat zij snel kunnen schakelen indien gewenst. Hiervoor is vanuit uw kant slechts een zeer minimale inspanning nodig. Wel zo prettig om te weten in deze onzekere tijden.

Digitale oplossingen

Verder hebben we de digitale mogelijkheden voor (groeps)overleg uitgebreid, naast de al bestaande mogelijkheden per telefoon, e-mail en WhatsApp. Via video conference kan iedere betrokken medewerker vanaf de eigen werkplek digitaal deelnemen aan zo’n overleg en aansluitend kunnen de werkzaamheden op afstand worden uitgevoerd. Ook de periodieke overleggen door onze projectleiders hoeven hierdoor niet meer noodzakelijk bij u op locatie plaats te vinden, maar kunnen op afstand worden uitgevoerd, zonder dat wij daarbij de persoonlijke binding uit het oog verliezen. Efficiënt, effectief en volledig in lijn met de laatste richtlijnen van het RIVM.

Samen met u zorgen wij ervoor dat ook de komende periode de continuïteit en de kwaliteit van uw werkzaamheden geborgd zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze werkwijze? Onder het genot van een digitaal kopje koffie op afstand informeren wij u hier graag verder over. Neem gerust contact met ons op via onze relatiebeheerders John van Beek (06-47111730) of Joost Bezem (06-47111748).


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl