21 mei 2019

ANG gaat verhuizen!

De laatste jaren is ANG enorm gegroeid; zowel in het aanbod van dienstverleningen als in aantallen medewerkers. Mede door de oprichting van ANG Dataservice en later ook ANG Public Finance werd daarom in 2017 de kantoorruimte al uitgebreid met een extra vestiging op de Waardsedijk, naast de hoofdvestiging op het Tasveld in Montfoort. Inmiddels zijn we hier ook uit ons jasje gegroeid en daarom verhuizen alle medewerkers deze zomer naar een nieuw kantoor op een prachtige zichtlocatie aan de N204.

Verbouwing in volle gang

Het nieuwe kantoor wordt naar de hedendaagse maatstaven ingericht waarbij veel afwisseling in werkplekken zal worden geboden. Stilteruimtes, overlegruimtes en een cursusruimte voor de ANG Academy zullen onder andere deel uitmaken van de indeling. De verbouwing van het pand is inmiddels in volle gang en ook de medewerkers hebben al een eerste kijkje kunnen nemen op hun toekomstige werkplek.

Montfoort blijft thuisbasis

De verhuizing zal overigens geen invloed hebben op het woon-werkverkeer, aangezien het nieuwe kantoor op nog geen 500 meter van de huidige vestigingen in Montfoort ligt. In het drie verdiepingen tellende pand kunnen alle medewerkers weer gezamenlijk gehuisvest worden. “Een groot voordeel”, aldus partner en relatiebeheerder John van Beek. “Wij vinden het niet alleen voor de onderlinge contacten, maar zeker ook voor het delen van kennis en het wij-gevoel belangrijk om met alle medewerkers weer één thuisbasis te hebben en kijken dan ook uit naar de verhuizing”.


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl