22 maart 2019

Vacature (Jr.) Medewerker Invordering

Je voelt je thuis in administratieve (financiële) werkzaamheden? Je vindt het belangrijk om accuraat met gegevens om te gaan? Je hebt affiniteit met lokale overheden en je werkt bij voorkeur in een informele en gezellige werkomgeving? Dan ben jij wellicht de medewerker invordering waar we naar op zoek zijn. Het betreft in eerste instantie een project voor ongeveer zes maanden.

Doel van de functie

Je maakt deel uit van de organisatie ANG. Je wordt ingezet bij administratieve financiële werkzaamheden op het gebied van de invordering lokale belastingen. Dit is voornamelijk intern (vanuit ons kantoor te Montfoort), maar kan ook op locatie plaatsvinden (extern). De bedoeling is dat je na een (korte) inwerkperiode snel in staat bent om de werkzaamheden binnen de invordering te verrichten.

Wie zijn wij?

ANG is een bedrijf dat decentrale overheden helpt hun bedrijfsvoering efficiënt en effectief vorm te geven. We hebben hierin veel ervaring en kennen de primaire én de bijbehorende organisatieprocessen door en door. Hierdoor zien we snel waar het wringt. Voor knelpunten ontwikkelen we haalbare en toekomstbestendige oplossingen waar onze relaties verder mee uit de voeten kunnen.

Plezier in het werk vinden wij belangrijk. Werken bij ANG is dan ook werken met een ‘fijne club collega’s’ waar humor een prominente plek heeft en hand in hand gaat met hard werken en het leveren van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Wie ben jij?

 • MBO (+) werk- en denkniveau;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendig;
 • Affiniteit met gemeente/overheid;
 • Affiniteit met cijfers en financiën;
 • Je bent accuraat en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ruime ervaring en affiniteit met het MS Officepakket, met name Excelkennis is belangrijk;
 • Bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Montfoort;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een interessante functie;
 • Leuke collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Indien noodzakelijk een mobiele telefoon.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie, mail dan een gemotiveerde sollicitatiebrief vergezeld van een uitgebreid CV naar HRM@ang.nl.


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1A
3417XS Montfoort

Postbus 3
3417ZG Montfoort

0348 471 177
info@ANG.nl