11 december 2018

ANG’er aan het Woord – Laura Bos

ANG’er Laura Bos maakt deel uit van het team Financiële Dienstverlening en werkt sinds juli een aantal dagen per week bij Munitax. Munitax is een regionaal samenwerkingsverband op het gebied van de gemeentelijke belastingen tussen de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen.

Munitax zocht op korte termijn iemand voor applicatiebeheer van CiVision en kwam via ANG bij Laura uit. “Ik leverde twee dagdelen per week ondersteuning aan Munitax zodat hun werkprocessen gewoon door konden lopen. Daarna werd al snel een nieuwe applicatiebeheerder gevonden. Gedurende de werkzaamheden heb ik ook de nieuwe applicatiebeheerder wegwijs gemaakt in CiVision” vertelt Laura.

Toen teamleider Peter Logemann van Munitax aangaf dat ze ook op zoek waren naar ondersteuning in het team Invordering, is Laura hiervoor ook werkzaamheden gaan verrichten. “Vanaf dat moment ben ik twee dagen per week aan de slag gegaan met dagafschriften, kohieren, betalingsregelingen en diverse andere werkzaamheden die door invordering worden uitgevoerd. Doordat ik op deze manier zowel bij het applicatiebeheer als de werkzaamheden zelf betrokken ben, heb ik een aantal verbeteringen aan de applicatie kunnen doorvoeren. Zo bleek bijvoorbeeld dat het automatisch matchen bij het inlezen van dagafschriften niet optimaal was ingericht. Door een kleine aanpassing is er nu veel minder nabewerking nodig!”

Inmiddels kan de nieuwe applicatiebeheerder zijn weg zelf vinden en is Laura gestopt met die werkzaamheden van applicatiebeheer. “Maar omdat ik nog wel 2 dagen per week bij Munitax ben, spreken we elkaar nog regelmatig. En indien nodig kan ik dan mooi nog even meedenken en -kijken bij lastige problemen.”

 

 

Heeft uw organisatie ook extra ondersteuning nodig met bijvoorbeeld het applicatiebeheer CiVision Innen? Neem voor meer informatie over de werkzaamheden die het team Financiële Dienstverlening van ANG kan uitvoeren, contact op met Marcel Kluin via 06-49661350 of m.kluin@ang.nl.


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1C
3417 XS Montfoort

Postbus 3
3417 ZG Montfoort

0348 471 177
info@ang.nl