05 oktober 2017

ANG Ronde Tafelbijeenkomst – Jubileumeditie

Op donderdag 28 september vierde ANG het 10-jarig jubileum samen met haar relaties tijdens de jubileumeditie van de Ronde Tafelbijeenkomst.

Na een heerlijke lunch en een kort welkomstwoord door John van Beek werd gestart met de ronde tafelgesprekken. Onder leiding van Marcel Kluin, Martijn Heijboer, Meintje van der Zwaag, Mirjam Smits en Özlem Sahin werd er met veel enthousiasme gediscussieerd over een aantal prikkelende stellingen.

Na een korte pauze en een resumé van de rondetafelgesprekken, kreeg spreker Frans Reichardt het woord. Onder de titel “Blije burgers bijten niet” verzorgde hij een informatieve en inspirerende presentatie voor alle aanwezigen. De middag werd afgesloten met een pubquiz onder leiding van Eus Roovers waarbij de afgelopen tien jaar de revue passeerde aan de hand van vragen over o.a. het nieuws, muziek en het werkveld. Bekijk hier de ‘aftermovie’ van deze geslaagde jubileumeditie van de ANG Ronde Tafelbijeenkomst.


 Terug

Contact

Bezoekadres:
Tasveld 1A
3417XS Montfoort

Postbus 3
3417ZG Montfoort

0348 471 177
info@ANG.nl